Cum este viața după moartea lui Mihai Constantinescu? Simona Secrier: „El este prezent…”

Chiar dacă au trecut două luni de la moartea celebrului cântăreț Mihai Constantinescu, văduva artistului este dărâmată de durere. Simona Secrier a aut o reacțe și a povestit cum este viața fără marea ei iubire.

 Este prezent în viaţa mea…

„Fără el a fost foarte greu, dar acum am fost acolo. Merg în fiecare zi, cu prietenii mai apropiaţi de suflet. El este prezent în viaţa mea şi mereu îi ascult muzica pentru a-l simţi aproape. Mă uit la filmuleţe şi videoclipuri cu el, îmi alin durerea. După Sărbători mereu spunea că nu găseşte pe nimeni să cheme la ziua lui. De obicei plecam la munte, ea foarte fericit acolo”, a spus Simona Constantinescu într-o emisiune de la Pro TV.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Moartea lui Mihai Constatinescu readuce în discuție problema stopului cardio-respirator și cum îl poți recunoaște.

Înainte de toate, informează B1 Tv, stopul cardiac nu trebuie confundat cu cel cardio-respirator. Primul se referă la oprirea inimii, iar al doilea se produce în momentul în care funcția respiratorie încetează. Stopul cardiac determină oprirea respirației după aproximativ un minut, când de cele mai multe ori se intră în stop cardio-respirator, ceea ce înseamnă moarte clinică.

Citeste continuarea…