Cum atragi norocul în iubire. Oana Hanganu, astrolog și consilier Feng Shui, spune că există un ritual simplu pentru a atrage o nouă iubire. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să arunci tot ce îți amintește de relațiile din trecut. Apoi să schimbi energia din casă și să știi exact ce fel de partener îți dorești. 

„Tehnicile și remediile Feng Shui te pot ajuta să scapi de ghinion. Important este, însă, și momentul când le pui în practică. Duminică, 26 august, e Lună Plină: un moment perfect pentru ritualuri și pentru schimbări importante!Ritualul poate fi urmat și în primele 3 zile de după Luna Plină.

Citește și: Previziune devastatoare pentru o zodie! Astrolog: Pierderi! Sunteți ciuruiți!

Dacă nu ți-ai întâlnit, încă, sufletul-pereche, poți scăpa de ghinion și cu ajutorul tehnicilor, remediilor și ritualurilor Feng Shui.

Cum atragi norocul în iubire. Iată un ritual simplu, în 11 pași:

1.) Aruncă tot ce îți amintește despre fostele iubiri!
Nu te ajută cu nimic dacă păstrezi fotografiile cu fostul partener, trandafirii pe care ți i-a dăruit la prima întâlnire sau mesajele siropoase și declarațiile trimise pe telefon sau pe Facebook!

2.) Decorează-ți dormitorul cu un tablou sau poster care reprezintă un cuplu fericit!
Renunță la pozele cu părinții, bunicii sau gașca de prieteni!

3.) Scapă de jucării!
Chiar dacă sunt amintiri de la cea mai bună prietenă, de la un fost partener sau de la cineva drag din familie!
Ursuleții de pluș pot da un aer amuzant dormitorului tău, dar îți aduc ghinion pentru că, simbolic, îți tai calea spre o relație serioasă ori atrag relații în care ești un fel de marionetă/jucărie pentru partener.

4.) Schimbă locul patului, dacă e ”lipit de perete” și cumpără o lenjerie de pat nouă din mătase, în culori pastelate.
În Feng Shui, rozul este considerat culoarea iubirii.
Ar fi bine ca patul să fie unul dublu, ”de mijloc”, cu acces pe ambele laturi. Și, chiar dacă ești o persoană singură, pe pat ar trebui să fie două perne!

5.) Cumpără sau culege 12 flori (de preferință albe) și împrăștie petalele acestora pe pat și în cameră. Lasă-le câteva ore pentru ca ele să absoarbă toată energia negativă și apoi aruncă-le!
Acest mic ritual anulează energia negativă din fosta relație, dacă dormitorul este același pe care l-ai folosit împreună cu fostul partener și nu ai cum să schimbi mobilierul și să redecorezi și reamenajezi încăperea.
De asemenea, este folositor și celor care locuiesc în case închiriate”, spune Oana Hanganu.

Citește continuarea…