Cum arăta și ce făcea Andreea Marin la 19 ani | VIDEO

Cum arăta și ce făcea Andreea Marin la 19 ani | VIDEO
Cum arăta și ce făcea Andreea Marin la 19 ani | VIDEO

La Andreea Marin se uită cu admirație toate debutantele care aspiră să fie prezentatoare TV de succes. Multe dintre ele o văd pe Andreea Marin profesionista fără cusur și cunoscătoare desăvârșită a tainelor televiziunii. Însă, puțini știu ce a făcut Andreea Marin înainte de a se lansa în televiziune.

La numai 19 ani, Andreea Marin concura alături de Simona Pătruleasa, Iulia Frățile și Roberta Anastase. Ce au toate aceste nume în comun? Pe lângă notorietate și o carieră de invidiat în televiziune (mai puțin Roberta Anastase, care s-a dedicat politicii), toate aceste doamne sunt de o frumusețe pe care este imposibil să o remarci.

În anul 1994, Andreea Marin participa la Miss România și se făcea remarcată, chiar dacă avea să piardă concursul. Miss România 1994 a fost câștigat de Roberta Anastase. Chiar dacă a pierdut, Andreea Marin nu a mai repetat experiența anul următor. Însă, la scurt timp după aceea, Andreea Marin și-a început cariera de crainic la TVR Iași. De acolo, până la București, nu a mai fost decât un pas. Notorietatea sa a venit odata cu emisiunea „Surprize! Surprize!”, care a stors lacrimile a milioane de români. Emisiunea i-a adus consacrarea, iar după ce a renunțat la acest proiect s-a dedicat, în special, fiicei sale Violeta, pe care o are împreună cu Ștefan Bănică Jr.

Au mai urmat proiecte de televiziune mai mici, gale speciale pe care le-a prezentat tot la TVR. Din această toamnă, însă, Andreea Marin revine în televiziune într-un proiect cu totul special.

Citiți mai multe despre acest proiect în articolele următoare:

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X