Sunt putini cei care stiu cum arata fiica Moncai Bellucci! Deva este de o frumusete ravasitoare, pe care cu siguranta a mostenit-o de la mama sa. Cele doua seamana ca doua picaturi de apa!

Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel, este imaginea noului parfum „Dolce Shine” de la Dolce & Gabbana, la doar 15 ani.

Este imaginea noului parfum „Dolce Shine” de la Dolce & Gabbana

Deși are doar 15 ani, Deva Cassel și-a început deja cariera în lumea modei și a cosmeticelor. Ea a fost aleasă să fie imaginea noului parfum a brandului Dolce & Gabbana, care urmează să fie lansat pe piață în cursul anului. Deva a postat câteva imagini de la ședința foto pe Instagram, iar asemănarea cu celebra sa mamă este izbitoare.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

https://www.instagram.com/p/B7_O5A-I6Jb/

La fel ca și Kaia Berger și celebra sa mamă Cindy Crawford, sau Lila Grace Moss Hack și la fel de celebra sa mamă Kate Moss, sau Cosima Auermann și de asemenea celebra sa mamă Nadia Auermann, Deva Cassel și Monica Bellucci fac parte din cazurile fericite când fiicele sunt la fel de frumoase ca mamele lor.

Deva este fiica cea mare a actriței Monica Bellucci (55 de ani) și a actorului Vincent Cassel (53 de ani). Deva are o soră mai mică, Léonie Cassel, care are doar 9 ani. Părinții Devei au divorțat, însă. Cassel s-a însurat cu fotomodelul Tina Kunakey (22 de ani), care i-a dăruit anul trecut o fiică, Amazonie.

https://www.instagram.com/p/B6TQ8Qmo0Rn/?utm_source=ig_web_copy_link