Cum arată dieta secretă a Monicăi Bârlădeanu. Uite ce conține meniul zilnic

Cum arată dieta secretă. Monica Bârlădeanu, celebra actriță din serialul Vlad, are un corp de invidiat la cei 41 de ani ai săi. Bruneta este extrem de atentă la regimul său alimentar chiar dacă nu a avut niciodată probleme cu greutatea. Ea spune că „cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kg”, iar când vrea să le dea jos apelează la o dietă specială.

„Cred că cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kg, iar asta se întâmplă de obicei în perioadele de haos, cu muncă muncă, când nu reuşesc să am o disciplină alimentară. Imediat ce îmi impun să scap de ele, e suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine. Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kg în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul’, a spus Monica Bârlădeanu, într-un interviu acordat csid.ro.

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

În același interviu, frumoasa actriță spune că se consideră norocoasă pentru că nu-i plac dulciurile, iar acest lucru o ajută să aibă o siluetă demnă de invidiat.

„Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci”, a răspuns Monica Bârlădeanu când a fost întrebată ce aliment a exclus complet din alimentaţie.

Cum arată dieta secretă : O felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado

„Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea). Sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude. Cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a explicat actriţa, potrivit csid.ro.