Cum arata coronavirusul! Au aparut primele imagini cu virusul care a speriat omenirea. Acesta este prezent atat la oameni, cat si la animale!

Cum arată coronavirusul? Cercetătorii chinezi au stabilit principalul vinovat pentru transmiterea coronavirusului de la lilieci la oameni. Este vorba despre pangolinul. Un mamifer nocturn, cu un corp alungit, acoperit cu solzi cornoși care se îmbină întocmai ca țiglele de pe acoperiș, ar fi transmis virusul de la lilieci la oameni.

După această descoperire, specialiștii nu s-au oprit aici, ei au făcut cercetări pentru a descoperi cum arată coronavirusul din China care s-a răspândit în întreaga lume.

S-a răspândit de la animale în peste 25 de ţări din întreaga lume

Citește și: Psiholog celebru: "Stai intre oamenii cu probleme, nu fugi de ei"

Cercetătorii din cadrul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase, din SUA, au publicat primele imagini ale virusului COVID-19, coronavirusul care a izbucnit în decembrie în oraşul Wuhan, din China, şi care s-a răspândit de la animale în peste 25 de ţări din întreaga lume, infectând peste 60.000 de oameni şi provocând moartea a mai mult de 1.370.

Vezi imaginile AICI.