Cum arata barbatul ideal in viziunea Andreei Marin: “Fără aceste calități, nu văd decât slăbiciuni”

Andreea Marin este om de televiziune și radio, antreprenor și activist umanitar. Se află în atenția mass-media de peste 20 de ani și reprezintă o sursă de inspirație pentru un număr semnificativ al femeilor din România.

În ultima vreme, a ales să se concentreze mai mult în direcția propriilor businessuri, în proiecte de caritate și viața de familie. Nu mai este interesată de un proiect în televiziune, însă fire întreprinzătoare, Andreea Marin pregătește un proiect ambițios în online, aspect dezvăluit în exclusivitate pentru MrNews.ro.

Andi Miron [MrNews.ro] – Bine v-am regăsit! Cu ce gânduri ați început anul 2020?

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Andreea Marin: Cu credință. Poate să pară neobișnuit răspunsul, dar acesta e adevărul meu. Am început anul cu sufletul mult mai aproape de cer, a fost poate un prag al vârstei, 45 de ani de viață, care m-a făcut sa mă autoevaluez și să regândesc relația mea cu mine însămi, cu cei din jur, dar și cu divinitatea.

Sunt deschisă să îmbrățișez energii pozitive

Am înțeles mult mai bine acum că dacă am credință, dragostea arată altfel, încrederea în forțele proprii e diferită și nu trebuie să îmi mai fac atâtea griji pentru ce va veni. Totul vine firesc, exact la timpul potrivit, nici mai devreme, nici mai târziu. 2020 va fi un an bun, așa simt. Profesional și personal, totodată. Sunt deschisă să îmbrățișez energii pozitive și oamenii frumoși, ce-mi vor ieși în cale.

Citeste cotinuarea AICI.