Andreea Banica a dat dovada de curaj si a publicat pe pagina sa de socializare o imagine in care apare fara pic de machiaj. In plus, artista a dezvaluit daca are interventii chirurgicale.

Andreea Banica nu a avut nicio problema sa se pozeze nemachiata. Artista a recunoscut ca are mare grija de tenul sau si nici nu are interventii chirurgicale la nivelul fetei.

“Nu am avut niciodata o problema sa ma pozez fara machiaj, sa ies din casa fara nimic pe fata, sa ma afisez naturala. Sunt bine cu mine, ma ingrijesc, sunt grijulie cu tenul meu si pot sta linistita si fara machiaj. Insa atunci cand am un eveniment, un concert, o filmare, e normal sa ma vedeti cu un machiaj profi. Asa am procedat de la inceputurile carierei mele pentru ca mi-am dorit sa arat frumos in fata publicului; e o dovada de respect, asa consider. E normal sa araram altfel dupa un machiaj de o ora, sa stim sa ne punem trasaturile in valoare, sa ne jucam cu umbre si lumini pana cand rezultatul e cel pe care il dorim. Fie ca va place sau nu sa va machiati, aveti grija de tenul vostru si iubiti-va mult!”, a scris Andreea Banica pe pagina de Facebook.

Citește și:

“Eu am invatat sa ma iubesc asa imperfecta cum sunt, ma afisez asa cum sunt pentru ca am incredere in mine, ca femeie, dar, recunosc, iubesc machiajul si felul in care ne pune in evidenta tot ce e mai bun. Noi, femeile, suntem norocoase sa putem apela la astfel de artificii, asa ca sunt sigura ca intelegeti foarte bine de unde schimbarile de care incearca sa se agate unii cand vine vorba de pozele in care port un machiaj facut corect. Pe fata mea nu a ajuns bisturiul, doar maini inzestrate si pensule fine!”, a mai scris Andreea Banica.