Cum arată acum Victoria Principal. Ce s-a ales de actrița din Dallas

Victoria Principal a fost una dintre cele mai frumoase actrițe din serialul Dallas. Ea i-a dat viata personajului Pamela, soția lui Bobby Ewing.

Cum arată acum Victoria Principal. Pe 3 ianuarie, Victoria a împlinit 70 de ani, dar aspectul feței nu pare sa fie unul natural. A fost căsătorită cu un chirurg estetician, însa a negat vehement zvonurile despre o posibilă intervenție chirurgicală.

Chiar și așa, celebra actriță din serialul Dallas se numară printre cele mai îndragite actrițe, fiind considerată frumusețea anilor ’80.

 

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

Dallas este un serial TV american care a fost transmis în premieră între anii 1978–1991. Acțiunea a avut loc în orașul texan Dallas, în centrul acțiunii apare viața cotidiană a familiei “Ewing”. Filmul este considerat ca fiind una dintre cele mai de succes “telenovele” americane. Serialul a avut 357 de episoade, fiind urmat de trei filme. Muzica din genericul filmului, compusă de Jerrold Immel, a devenit celebră, potrivit ro.wikipedia.org

În ciuda cenzurii producțiilor occidentale în Europa de Est, serialul a fost difuzat în România deoarece dictatorul Nicolae Ceaușescu voia să arate poporului său relele capitalismului.  Efectul a fost invers, serialul contribuind la conștientizarea în rândul românilor a faptului că nivelul lor de trai este mult inferior celui din Occident.