Cum arata acum fostul ministru Monica Iacob Ridzi! A executat doi ani si opt luni din pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, iar aceasta perioada a lasat urme vizibile pe ea.

Anii petrecuti in detentie au fost extrem de dificili pentru ea. Fostul ministru al Tineretului si Sportului a scris pe blog-ul sau personal despre perioada in care a fost inchisa.

Am fost condamnata să fac duș de trei ori pe săptămână

„Am fost condamnată să stau în frig, să mă încălzesc – ca și celelalte deținute – cu sticle de apă încălzită la filtrul de cafea, am fost condamnata să fac duș de trei ori pe săptămână în cele zece minute cât este apă caldă (cele zece minute le împart cu colega de camera pentru că avem un singur duș – de fapt, o țeavă în loc de duș, dar ne bucuram ca niște copii când o avem …).

Cerul îl vezi tot prin gratii acoperite cu plasă deasă

Citește și: Rona Hartner a invins cancerul! Iata secretul sau: "Beam pe stomacul gol"

Mai mult, am fost condamnată să mă plimb maxim o ora pe zi într-o “cușca” de aproximativ 10 metri / 4 metri în care cerul îl vezi tot prin gratii acoperite cu plasă deasă. Sau am fost condamnata să nu ma plimb deloc dacă ora de “plimbare” se suprapune ca program cu ora de vizită … Mi s-a întâmplat și asta. Și pentru că, pe langa afecțiunile grave pe care le am, sufăr și de o forma gravă de trombofilie, pe care nu o pot trata din cauza unei alte afecțiuni pe care o am, boala Von Willebrand, singura varianta ca să evit decesul prin trombembolie este în ceea ce ma privește să mă mișc cât mai des”, a mărturisit Monica Iacob Ridzi într-o postare pe Facebook, potrivit Ciao.