Cum a slăbit unul dintre cei mai IUBIȚI SOLIȘTI din România. Metoda lui este foarte simplă: „E nevoie de…”

Cum a slăbit unul dintre cei mai IUBIȚI SOLIȘTI din România. Metoda lui este foarte simplă: „E nevoie de…”
Cum a slăbit unul dintre cei mai IUBIȚI SOLIȘTI din România. Metoda lui este foarte simplă: „E nevoie de...”
Autor:

Cum a slăbit unul dintre cei mai IUBIȚI SOLIȘTI din România! Într-un interviu acorddat în exclusivitate celor de la Viva!, Paul Surugiu, cunoscut după numele de scenă Fuego, unul dintre cei mai iubiți solițti din România, a dezvăluit că a reuşit să slăbească, în total, 25 de kilograme, din care primele douăzeci le-a dat jos în primele două luni de dietă.

”Am slăbit pentru că ajunsesem în pragul în care efectiv eu nu mai puteam să suport ce văd. Apoi, începuse să fie dificil să mă îmbrac sau să mă încalţ. Şi atunci am spus STOP!”.

Artistul de 42 de ani recunoaşte că pentru asemenea rezultate spectaculoase a fost nevoie să-şi schimbe stilul de viaţă şi planul alimentar.

”E nevoie de o schimbare radicală a regimului meu alimentar. Nu a existat vreun secret, vreo miraculoasă reţetă care să mă facă mai slab cu aproape 20 de kilograme, căci atât am dat jos în aproape două luni. Mi-am impus să nu mai mănânc şi am încercat să duc această luptă cu mine, câteva zile. Apoi am renunţat definitiv la pâine, dulciuri, fructe, carbohidraţi şi mâncăruri pline de grăsimi. Merele verzi mi-au fost aproape, la fel ca şi fructele de pădure, brânza uşoară şi carnea la grătat”, a declarat în acel interviu Fuego.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • PSD este forte bun cu cei care nu prea merita cum sunt toti studentii au primit bilete gratuite pe tren.Unii au multumit urland contra PSD.??? Investeste in tine de la 16 ani la55 de ani se poate lua un amprumut fara dobanda pe 10 ani,se poate investi20.000 de lei in fiecare locuinta prin ministerul mediului montarea panourilor solare pt. A produce curent pe gratis. Banii nu se vor da anapoi. Daca faceti o biblioteca primiti 30.000 de euro pt investitii ,nerambursabil.Se face 1.000 de gradinite ,pt.una se plateste 500.000de euro .Nu mai vorbesc de agricultura.va rog sa va faceti publicitate ,nu se stie de programele PSD.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X