Cum a slabit Monica Pop! Oftalmologul a avut o ambitie de fier si a reusit sa topeasca ca prin minune 40 de kilograme.

Potrivit spuselor sale, Monica Pop nu a apelat la vreun specialist si in ciuda faptului ca a fost aspru criticata pentru tehnica sa de slabit, aceasta nu s-a lasat si a mers inainte.

A slabit cu ajutorul unui regim de slabire controversat

In urma cu zece ani, dupa multe incercari esuate, a inceput o dieta bazata pe infomatare, gest pe care multi l-au considerat drept unul iresponsabil.

Beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa

„Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru, iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa. Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă, bluza cumpărată îmi era largă”, povestea, atunci, prof. dr. Pop.

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

Dupa o scurta perioada de infometare, medicul oftalmolog a inceput sa se simta rau.

„Apoi, am început să mănânc. Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20 – 30 de minute. Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de saţietate”.

„După ce am am ajuns la 97 de kilograme am refuzat să mă mai urc pe cântar. Urmând regimul ajunsesem undeva la 60 de kilograme. Nu am apelat la niciun specialist. Am fost propriul meu nutriţionist”, marturisea medicul, la vremea aceea, intr-un interviu pentru gandul.info.

 Perioada in care nu s-a simtit bine a fost aceea in care se infometa

„Am avut o stare de leşin. În rest nu mi s-a făcut rău, ba mai mult, îmi continuam activitatea profesională fără niciun fel de probleme”, a afirmat aceasta.

Cheia succesului constă într-un pic de voinţă

„Recomand acest regim tuturor persoanelor sănătoase, deoarece persoanele bolnave de diabet îşi pun viaţa în pericol. Cheia succesului constă într-un pic de voinţă, susţinerea din partea celor dragi, deşi soţul meu nu a fost de acord, pentru că îmi spunea că, la ce program încărcat am, îmi pun sănătatea în pericol”.