Paula Chirila a suprins pe toate lumea cu noua sa infatisare! Prezenta in cadrul unui eveniment, toata lumea i-a admirat silueta care pare trasa prin inel.

Actrita s-a pus pe slabit si a reusit sa topeasca ca prin minune 15 kilograme in trei luni. Care este secretul sau? Ei bine, vedeta a spus stop placerilor culinare pe care le avea.

“Am slăbit pe puterile mele. Când eram singură-singurică, mai bine mă săreai decât să mă ocolești, atât eram de umflată. Eu îmi asum fiecare lucru pe care îl fac și fiecare etapă a vieții mele. Da, domle, am mâncat de am rupt! Am reciclat torturi și înghețate”, a declarat Paula Chirila pentru Libertatea.

Citește și:

Actrita nu se simtea deloc bine in pielea sa, asa ca s-a hotarat sa se puna pe slabit! Desigur, actrita a facut multe sacrifii, insa rezultatul este notabil.

“Am renunțat complet la carbohidrați și când spun asta înseamnă că am grijă inclusiv la carbohidrații care se află în legume, nici morcovi nu mai mănânc acum, tot ce e dulce, carbohidrați, amidonoase, cartofi, orez, sucuri, prăjituri, paste, tot ce e bun.  Dacă mi-e poftă de dulce, îmi fac dulciuri keto, care sunt fără carbohidrați. Nici sucuri, eventual fără calorii.

Beau multă apă. Am mai făcut și fasting, ceea ce se numește post negru, numai că este voluntar, nu este înfometare, așa cum ții de sărbători, doar cu apă și o gură de cafea. Am ajuns în punctul ăla în care nu îmi mai era foame și chiar m-am simțit foarte bine.

Citește și:

Acum sunt foarte fericită, sunt pe drumul cel bun, am dat jos 15 kg, aproape că am ajuns la kilogramele pe care le avem înainte de sarcină”, a declarat, pentru Libertatea, Paula Chirila.

Vedeta nu are de gand sa se opreasca aici! Aceasta si-a propus sa mai slabeasca vreo 2-3 kilograme, dar i-ar conveni de minune dacă ar fi 5 in total.

“Corpul o să se stabilizeze acolo unde se simte cel mai bine, deocamdată și-a adus aminte de cum era. Am încăput în niște rochii pe care am avut ambiția să nu le arunc , rochii pe care le-am îmbrăcat acum 10 ani și care acum îmi sunt largi, ceea ce mă uimește, s-a schimbat și structura corpului, m-am mai subțiat în talie. Bine, mai fac și niște proceduri”, a completat ea.

Citește și: