Cum a invins Rona Hartner CANCERUL! Iata tratamentul miraculos: “Un doctor roman care a descoperit aceste produse.”

Rona Hartner se bucura de viata si este pregatita de un nou inceput de cand medicii i-au spus ca a invins in lupta cu cancerul.

Vedeta si-a deschis inima si a oferit primele informatii dupa ce a terminat tratamentele cu citostatice.

Rona Hartner sustine ca optimismul s-a dovedit a fi arma letala impotriva cancerului, in ceea ce o priveste, alaturi de niste medicamente naturiste.

“Un doctor roman care a descoperit aceste produse. Produsele sunt pe baza de niste plante amazoniene, concentratie foarte mare. Eu le iau post chimioterapie, ca un fel de mini – chimioterapie naturala.

Citește și:

Luand medicametele astea naturiste, nu mai mananc dulce, ca nu mai simt nevoia. In rest nu. De exemplu, in timpul chimioterapiei mi s-a cerut sa mananc bine ca sa nu slabesc. Daca slabeam, nu mai avea forta organismul sa lupte impotriva chimicalelor. Am mancat bine, am inotat in fiecare zi, m-am dus la mare – ca eu stau pe malul marii – m-am si miscat prin casa, uneori mai faceam cate o siesta de 4 ore, dar mai rar, mai mult preferam sa fiu activa si sa uit. Faceam chimioterapia, tineam acel produs, cateterul, il tineam 48 de ore, si cand il scoteam, uitam ca l-am avut, mergeam la plaja. In fiecare seara trebuia sa vina o asistenta sa-mi faca o injectie si eu uitam in fiecare seara ca am injectie de facut. Asta vreau sa-i invat pe oameni… sa aiba memorie foarte scurta, sa nu se autocompatimeasca. Uitam de pe o zi pe alta si ca trebuie sa fac injectie, eram complet detasata de boala. Am tratat-o cu dispret. Am zis ca este o gripa, trebuie sa o vindec si gata”, s-a confesat Rona  Hartner intr-un interviu pentru ciao.ro.

Citește și:

Toate investigatiile au iesit perfect, iar acum simte ca nimic nu mai poate sta in calea fericirii sale.

“Am avut o bafta extraordinara si Dumnezeu a fost alaturi de mine pentru ca am depasit si boala, si sunt considerata provizoriu vindecata, dar, definitiv vindecata voi putea sa spun ca sunt… dupa 5 ani. Acum sunt inca sunt observatie. Analizele mi-au iesit bune, imunitatea perfecta. Totul perfect. Cred ca organismul meu atat astepta – sa scape de chimicale ca sa se reface imediat”, a mai spus Rona.