Cum a învățat Mihaela Tatu să strângă cioburile, poate învăța oricine. Credeți? Nu e chiar așa, nu le aduni pe toate pe făraș și gata. Se ia la început ciob cu ciob, se analizează și…  

“Nu sunt deloc puternică…doar că am învățat să strâng cioburile și să încerc să le pun la loc fără să mă plâng sau fără să deranjez. Nu am nevoie de prea multe, ci doar de un pic de voință, un pic de <nu-i nimic>, un strop <de va trece și asta>, și din când în când câte un <nu contează”…Și uite așa mă repun pe picioare după fiecare căzătură sau după fiecare piedică pe care mi-o pun ceilalți”. Astfel se destăinuia nu demult pe blogul său Mihaela Tatu.  Care demult nu mai e “De 3xfemeie”, după cum subliniază chiar ea. Făcând aluzie, desigur, la celebra emisiune TV , care a consacrat-o.

Cum a învățat de la tatăl ei

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

“Numele meu rămâne Mihaela Tatu. Statutul meu în această lume este de  OM. Așa după cum îmi spunea tatăl meu să nu uit vreodata să fiu, indiferent de situație. Și tot tata mi-a mai bagat ceva în cap. Să nu uit, să mă  străduiesc să fiu foarte buna, orice voi alege să fac în viață”. A urmărit cu mare atenție și cu maximă concentare, tot ce i-a spus tatăl ei. A încercat să aprofundeze, să modeleze și a reușit.

Tocmai pentru că Mihaela a fost foarte atentă la spusele tatălui ei, s-a gândit că ar fi bine să fructifice cumva toate învățămintele. Astfel, dacă nu știați, de câțiva ani Mihaela Tatu e trainer acreditat ANC în Tehnica și Arta Livrării  Discursului. Adică “antrenor” pentru limbajul paraverbal și nonverbal, după cum explică chiar ea. Mai este și voice over la desene animate și audiobook-uri, speaker motivațional, moderator la diverse  evenimente și multe altele.

Potrivit spuselor Mihaelei, nu numai că a învățat arta strângerii cioburilor. A învățat și să se simtă utilă în această existență, participând la acțiuni caritabile.