Cum a COMENTAT Florin Călinescu scrisoarea nemulțumiților din PSD:„Nu mișcau ăștia în front doar ca să și-o ia în freză…”

Cum a COMENTAT Florin Călinescu scrisoarea nemulțumiților din PSD:„Nu mișcau ăștia în front doar ca să și-o ia în freză…”
Cum a COMENTAT Florin Călinescu scrisoarea nemulțumiților din PSD:„Nu mișcau ăștia în front doar ca să și-o ia în freză...”
Autor:

Cum a COMENTAT Florin Călinescu scrisoarea nemulțumiților din PSD! Membrii partidului PSD sunt nemulțumiți și cer schimbarea conducerii partidului. Doleanțele lor au fost trimise prin intermediul unei scrisori, iar cunoscutul actor de teatru și de film Florin Călinescu a comentat pe marginea acestui subiect.

„Fooaarte dolofană scrisoarea, care de fapt e un manifest, semnată doar de trei căpetenii pesediste. Firea, Stănescu și Țuțuianu. În mod sigur, sub cei trei, mai sunt câteva semnături babane, pentru că nu mișcau ăștia în front, doar ca să și-o ia în freză de la Livulică.

Interesant o să fie când om afla și cine a compus amplul text. E limpede că nu cei trei. 
Livulică, fărașul pe care te vei îmbarca, a ieșit din fabrică și ți se va livra cât de curând. Turbo”, a afirmat Florin Călinescu pe Facebook.

Nu este pentru prima oară când actorul critică clasa politică în mediul virtual: „Eu nu vreau să intru în politică. Clar! Îmi pasă foarte tare de ce trăiesc aici. Vreau să văd oameni care au zâmbetul pe buze că trăiesc aici. Numai datorită lui Liviulică aș intra în politică. Dacă am să fac acest pas, o să-l fac doar pentru tine, Liviulică. Că ai și o gașcă. Tot ce se întâmplă din 2017, a fost o gargară electorală. Lumea devine din ce în ce mai penală și îl apără pe șeful. Dacă vedeți pe câmp o potârniche, o dropie, ceva într-o rezervație naturală, e Viorica Dăncilă. Domnul execută fără să vorbească. Dacă ajunge Liviulică președintele României, chiar intru în politică. Ar trebui să-l rugăm pe Dragnea să-și dea demisia. Acum și preoții vor să-și facă blocuri din banii noștri. Domnul Viorica Dăncilă atacă orice subiect, fără să-i fie frică ca face vreo hernie la coloana sau chiar inghinală. Cu atâta seninătate să ataci politica internațională…Haideți Domnul Viorica…Nu vreau să spun mai multe, Domnule Viorica”, a mai spus Florin Călinescu pe pagina personală de socializare.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X