}

Cum a ajuns Sharon Stone la silueta perfectă. Actrița a eliminat două produse din alimentația ei

Cum a ajuns Sharon Stone la silueta perfectă. Actrița a eliminat două produse din alimentația ei
Cum a ajuns Sharon Stone la silueta perfectă. Actrița a eliminat două produse din alimentația ei
Autor:

Cum a ajuns Sharon Stone la SILUETA PERFECTĂ. La 60 de ani, frumoasa actriță arată la fel de bine, ca și la 25 de ani. Are o siluetă grațioasă, iar ochii îi sclipesc chiar dacă în tinerețea ei furtunoasă s-a ales cu diabet, astmă și chiar a supraviețuit după moartea clinică.

Sharon Stone iubește foarte mult mișcarea pentru că nu acceptă ca trupul ei să fie plin de grăsime. De cele mai multe ori, își petrece timpul liber împreună cu iubitul său, care este mai tânăr cu 19 ani decât ea.

,,Eu nu sunt un om pasiv, iubesc să mă mișc. Eu urăsc grăsimea de pe corpul meu!”

Actrița a dezvăluit că nu consumă alcool, în schimb în fiecare zi bea în jur de 20 de căni cu ceai din ierburi. Sharon practică activ sportul, iubește dansurile, yoga, înotul și pilates. Înafară de asta, munceste intensiv la posteriorul său.

,,În fiecare zi, muncesc intensiv asupra posteriorului meu. În familia noastră, nu este cea mai puternică parte a corpului. Toți suntem un pic plați din spate, însă percepem acest neajuns colectiv în mod filosofic’‘ – glumește Stone.

Desigur, blonda din  ,,Basic Instinct” ține cont și de unele restricții alimentare. Ea a exclus din alimentația ei glutenul și alcoolul. Slăbiciunile ei sunt ciocolata și carnea. Aceste produse nu lipsesc niciodată din casa actriței, pentru că sunt nu doar gustoase, dar și benefice pentru sănătatea pielii.

Actrița nu ascunde, că și-a injectat Botox. Dar a reușit să se oprească la timp: ,,Vreau să fiu văzută ca femeia, care are în spate ani de viață interesantă. Plus la asta, botoxul te face să arăți mai puțin seducătoare!” , informează mantuirea.co.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X