Cum a ajuns Christian Sabbagh la relaţia cu vedeta de la Etno TV şi ce spune despre sentimente faţă de fosta soţie

Cum a ajuns Christian Sabbagh la relaţia cu vedeta de la Etno TV şi ce spune despre sentimente faţă de  fosta soţie
Cum a ajuns Christian Sabbagh la relaţia cu vedeta de la Etno TV şi ce spune despre sentimente faţă de fosta soţie
În urmă cu câteva zile, Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, a surprins pe toată lumea anunţând o relaţie foarte serioasă cu vedeta Etno TV, Adriana. La aproape doi ani de la divorţ, Sabbagh (43 de ani) a spus că este din nou îndrăgostit şi a sărbătorit ziua de naştere a Adrianei la Timişoara. Cei doi au anunţat şi că s-au mutat împreună. Cum fanii jurnalistului au amintit de fosta sa soţie, Louise, Christian Sabbagh a simţit nevoia să lămurească lucrurile.
louise

„Am fost intotdeauna un om onest si responsabil pentru faptele sale. Am crezut in notiunile de bine si adevar si le-am aplicat litera ori de cate ori a fost nevoie. Sunt ziarist inainte de toate si pun mare pret pe nobletea si necesitatea actului jurnalistic. Cred in el si de multe ori, in viata, m-am lasat dus de valul dorintei de a-mi face cat mai bine si mai corect meseria. Sa fiu bine inteles. Faptul ca am o viata personala, departe de tumultul redactiei Kanal D, este un fapt absolut firesc si normal. La urma-urmei sunt om, facut din carne si oase, din dorinte si convingeri, din idei si, de ce nu, din paradoxuri. Mi-am iubit sotia, pe Louise. Am suferit cand ni s-au despartit drumurile. Era firesc sa se intample asa. Am petrecut impreuna ani buni si deopotriva frumosi sub acelasi acoperis. Dar, aceasta ne-a fost karma. Nu a fost sa fie sa ramanem impreuna. Nu regret nimic. Sunt pe deplin stapan pe propria-mi viata. Am hotarat sa ne despartim si punct.

Acum, la doi ani dupa o despartire discreta, mi-am legat destinul de un suflet nobil. Iarasi, este doar alegerea mea. Adriana este cea alaturi de care traiesc, in momentul de fata, clipa. asa cum imi place sa cred ca am trait-o de fiecare data la intensitate maxima. Nu intamplator am ales tocmai ziua de azi pentru a face publica relatia dintre mine si Adriana. Este ziua ei. Una frumoasa, din multele pe care i le voi oferi de acum incolo. Cei doi ani petrecuti la bratul burlaciei nu mi-au picat deloc bine. E trist sa fii singur. Sa nu ai cu cine imparti bucuriile si deopotriva tristetile ce iti bantuie existenta”, a scris Christian Sabbagh pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X