Culoarea anului 2020 în design şi decoraţiuni. Albastrul clasic, spun specialiştii, este atât de versatil încât se poate combina cu multe alte culori, în general cu nuanţe mai calde, pentru a da accente originale în orice împrejurare.

Dacă vreți să așteptați noul an pregătiți, vă dăm câteva detalii. Pentru interiorul locuinţelor, cei care vor să facă diverse reamenajări, poate chiar cu ocazia sărbătorilor prin care se întâmpină Noul An, o lampă de birou, un fotoliu, o canapea, o clepsidră, câteva platouri, decoruri pentru bradul de Crăciun, o lumânare parfumată etc., în tonuri de albastru clasic, vor aduce un aer de prospeţime atât de potrivit în aşteptarea Anului Nou.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

Culoarea anului 2020 în design şi decoraţiuni.

Nuanţele denim-ului, albastrul oceanic sau de ardezie sunt mai puţin reci, iar într-un interior (prin culoarea covorului, de exemplu) pot crea impresia de intimitate, de armonie şi de calm. Senzaţia de spaţiu mai larg se poate realiza prin albastru cobalt sau turcoaz, care conţin şi pigmenţi galbeni.

Pe timpul verii, albastrul este o culoare extrem de generoasă pentru terase şi grădini, de la obiectele de decor şi mobilier de exterior, până la florile pe care le putem alege, în aceleaşi nuanţe (clematite, genţiane, clopoţei etc.), combinate cu alte culori, complementare.