Culise: Vezi ce melodie i-a dedicat Brigitte lui Ilie Năstase la nunta lor!

Mireasa a reușit să-și lase iubitul cu gura căscată.

Culise: Vezi ce melodie i-a dedicat Brigitte lui Ilie Năstase la nunta lor!
Culise: Vezi ce melodie i-a dedicat Brigitte lui Ilie Năstase la nunta lor!
Brigitte i-a dedicat mirelui piesa „Iubire”, pe care i-a cântat-o la ureche cuvânt cu cuvânt!
„Melodia conține mesajul miresei către Ilie, alesul inimii ei”, a spus Adriana Antoni înainte de a cânta în primă audiție prima piesă după dansul mirilor. Pentru dansul mirilor, celebrul cuplu a ales o altă piesă din repertoriul artistei – „De ce”, grație mesajului pozitiv, ca de început de drum.
Unul dintre cele mai emoționante momente ale serii s-a consumat pe ringul de dans, când Brigitte și-a surprins soțul cântându-i cuvânt cu cuvânt versurile piesei ce dă numele noului album al Adrianei Antoni (lansarea va avea loc pe 1 decembrie). „Iubire, privesc palma ta/ Iubire, văd linia vieții pe ea/ Iubire, îmi stă inima/ Căci e mai scurtă decât cea din palma mea…” „Iubire” este o piesă de dragoste, extrem de sensibilă, inspirată după o poveste reală, cu o tematică nemaiîntâlnită până acum.
Lanțul dedicațiilor lacrimogene a continuat cu o altă piesă în primă audiție, intitulată „A zis tata către mine”, din partea mirilor pentru nași.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X