Tragicul accident de automobil de zilele trecute, în care a fost implicat fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, scoate la lumină alte și alte secrete ale lui Mario Iorgulescu.

Strălucesc astfel pe firmament relațiile pe care tânărul le-ar fi avut cu o serie de vedete din lumea sus-pusă a Capitalei.

Cele mai multe asemenea relații s-ar fi consumat în cel mai mare secret, însă presa mondenă a săpat zilele acestea și a reușit să afle unele amănunte, extrem de picante.

Cum nimeni nu bagă mâna în foc pentru asemenea informații, vom spune doar că vedetele cu care s-ar fi iubit Mario sunt și din lumea modei, și din televiziune, după cum am aflat de pe portalul www.click.ro.

Citește și: Drama unei jurnaliste de la TVR: Corpul mi s-a învinețit

Între acestea s-ar afla un topmodel de primă clasă de la noi. Apoi o foarte senzuală asistentă a unei emisiuni de mare succes. Între cuceririle lui ar mai fi fost și o basarabeancă, nu mai puțin tânără și drăguță, precum celelalte fete care ar fi călcat pragul acestui tânăr.

În altă ordine de idei, ultimele vești despre starea lui de sănătate sunt bune. Se pare că ar fi ieșit din starea de comă.

Sursa citată arată, potrivit medicilor de la Spitalul Elias, unde tânărul e internat, că acesta e conștient.