Cu totii se intreaba cui va ramane AVEREA lui Iurie Darie! Va primi Anca Pandrea vreun BAN?! La asta NU te-ai fi asteptat

Dupa moartea fulgeratoare a fiului lui Iurie Darie, Ducu, sunt multi care se intreaba ce se va intampla cu averea acestuia.

Cu ceva timp inainte, Ducu Darie i-ar fi promis Ancai Pandrea ca banii rezultati din drepturile de autor vor ajunge la ea, in urma unui act notarial.

Acest lucru nu s-a concretizat, pentru ca Alexandru Darie nu a mai apucat sa ajuns la CREDIDAM, asadar mostenitorul averii este inca necunoscut.

„După moartea lui Iura, i-am spus lui Ducu să-i preia şi să-i încaseze drepturile de autor de la CREDIDAM. El mi-a zâmbit şi mi-a spus că el nu are nevoie de acei bani şi că mai mult m-ar ajuta pe mine. Însă probabil din lipsă de timp, Ducu nu a ajuns nici la CREDIDAM, nici la notar. Nu am insistat la Ducu pentru că a fost doar o promisiune, nu o obligaţie din partea lui”, a declarat Anca Pandrea.

Citește și: Fondul Monetar Internaţional a anunţat că va acorda o sumă imensă pentru lupta cu noul virus apărut în China