Cu cine s-a afișat Irina Rimes. Este noul iubit? Artista nu se mai ascunde! Pe 30 decembrie, Irina Rimes a postat o fotografie în dreptul căreia scria:„Faceți cunoștința cu iubitul meu ❤️”. Era vorba despre un cățel, nu de noul său iubit.

La câteva zile distanță, frumoasa artistă din Chișinău, care la sfârșit de an a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău, în timpul unui concert, a mai posta o fotografie. De data aceasta, cu cel care se presupune că ar fi noul iubit.

Se pare că după câțiva ani de la divorțul de artistul Andi Bănică, Rimes, jurata de la ”Vocea României” a reușit să-l uitat definitiv de cel despre care credea că va rămâne toată viața lângă ea. 

Cu cine s-a afișat Irina Rimes. El este bărbatul care a cucerit-o?

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Reamintim că după ce a ajuns la spital, cu hemoragie internă, suferind de urgență o intervenție chirurgicală, Irina Rimes a scris un mesaj tulburător pe Facebook.

Deși anul 2019 a fost unul greu, artista pare optimistă și dă asigurări că va reveni cât mai repede pe scena muzicală.

Mesaj tulburător devenit viral pe internet! NIMIC! Nu m-a învățat nimic.

Redăm integral ultimul mesaj postat de Irina Rimes pe conturile de socializare:

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever.

A doua zi am petrecut-o tot în reanimare , am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize.

Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burtă , m-am simțit ca nouă.

Umflată la față, vânătă pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i bai.

Astăzi am „răsfoit” Instagramul și toate postările erau despre „ce m-a învățat 2019”. Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic.

Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele, sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăț ceva.

Citește continuarea…