Cu cine a fost surprinsă Madonna! Pe terasa unui hotel, Madonna, o celebră artistă, și fiul un tânăr de 25 de ani au fost surprinși într-o ipostază inedită. Despre cine este vorba, se precizează în materialul video de mai jos.

Cu cine a fost surprinsă Madonna! „Devoratoare de bărbați” se iubește cu un dansator

Chiar dacă are 61 de ani, de aproape trei luni, Madonna se iubește cu Ahlamalik Williams, fiul unui veteran al Marinei americane. Tânărul de 25 de ani este dansator.

Presa străină spune că celebra Madonna a devenit o devoratoare de bărbați. Asta după ce artista a adunat o colecţie impresionantă de iubiţi, de la actori hollywoodieni, până la dansatori, sportivi sau producători de filme.

Citește și: Legătura nebănuită dintre Michael Jackson şi Madonna. Ea s-a dezbrăcat şi el...

Cine este Ahlamalik Williams?

Bărbatul a crescut în Sacramento, are 25 de ani și a debutat ca dansator în 2013 cu Cirque du Soleil , în show-ul dedicat lui Michael Jackson. În 2015 a însoțit-o pe Madonna, vedeta pop, pe scena ca dansator în turneul Rebel Heart, la Paris, Londra și Shanghai.

Reamintim că Madonna a oferit un moment savuros în cadrul unui concert.

Fiind renumita datorita stilului sau excentric, Madonna a oferit un nou moment fascinant, alaturi de rapper-ul Lil Nas X, potrivit Dcnews.

Madonna si-a intrerupt show-ul din Los Angeles pentru a vorbit cu Lil Nas X, pe care il observase in audienta.

„Ce zici de acea bere?”, l-a intrebat artista. „Arată de parcă îți satisface setea”, a continuat Madonna. „Pot să iau și eu o gură?”, a adaugat starul pop, referindu-se la bautura din mana rapperului.

Citește continuarea….