Cu ce și-a tratat acneea Andreea Mantea

Cu ce și-a tratat acneea Andreea Mantea
Cu ce și-a tratat acneea Andreea Mantea

Andreea Mantea, se luptă cu acneea de ani de zile și cu toate că a reușit să scape de ea pentru o perioadă, de ceva timp se pare că i-a revenit. Andreea Mantea a povestit pe vlogul său despre problema cu care se confruntă informeaza evz.ro.

„Am ales să fac un vlog despre tratamentul contra acneei pe care îl folosesc de aproape două săptămâni. Am avut curajul să atașez și câteva poze din perioada în care acneea a debutat pe tenul meu”, a scris Andreea Mantea pe internet.

„Fac parte din persoanele care au avut și au acnee. A fost o perioadă foarte grea, am avut anumite probleme hormonale. Efectiv mi s-a umplut fața de coșuri imense. Am încercat tot felul de tratamente, am mers pe la toți doctorii, îmi dădeam chiar și cu mir”, a povestit prezentatoarea de televiziune.

„De curând au început să-mi apară din nou. M-am speriat foarte tare. Am zis stop, nu vreau să mai trec prin asta. În acea perioadă m-a ajutat mult ozonoterapia”, a mai spus Andreea pe vlogul ei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X