evzmonden.ro Web analytics

Cu ce AVERE rămâne după DIVORȚ VEDETA care a fost acuzată că ȘI-A ÎNȘELAT SOȚUL

Cu ce AVERE rămâne după DIVORȚ VEDETA care a fost acuzată că ȘI-A ÎNȘELAT SOȚUL
Cu ce AVERE rămâne după DIVORȚ VEDETA care a fost acuzată că ȘI-A ÎNȘELAT SOȚUL
Mulatra Laurette și Ciprian Nistor sunt pe punctul de a divorța. Dacă în urmă cu câteva luni cei doi și-au jurat iubire veșnică, acum afaceristul își acuză soția de infidelitate. În urma acestei rupturi, se pare că, vedeta care în vara lui 2016 s-a lăudat că ar fi noua protejată a lui Ion Ţiriac, a dat lovitura. 
Conform spynews, Laurette și Ciprian ar avea un contract semnat înainte de căsătorie și în care se stipulează faptul că fotomodelul rămâne cu o mică avere după despărțire. Lui Laurette îi rămâne apartamentul pe care l-a cumpărat și la care a fost ajutată, din plin, cu bani de la Ciprian Nistor, precum și cu alte ”mici” cadouri pe care i le-a făcut de-a lungul celor 9 luni de mariaj. Adică bijuterii, mașina și alte nimicuri care se ridică, spun sursele noastre, la câteva zeci de mii de euro, susține sursa menționată.
Ciprian Nistor o acuză pe Laurette că i-a fost infidelă. Miliardarul susține că are dovezi, puse la dispoziție de o societate de detectivi, în care fotomodelul l-ar fi înșelat pe actualul deținut din Penitenciarul Gherla.

 ”În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă și de starea de deținere în care mă aflu, pentru a întreține cu diversepersoane relații extraconjugale, unele contra cost, existând probe certe în acest sens”, scrie în cererea de divorț care va fi depusă de Ciprian Nistor. ”Nu comentez în niciun fel. Abia aștept să divorțez!”,  a afirmat Laurette.

Decizie ȘOCANTĂ luată de fosta iubită a lui Columbeanu

VESTE BUNĂ pentru iubitorii SERIALELOR TURCEŞTI!„Steaua Sufletului” vine la Kanal D. În rolul principal, actrița din Selin Sekerci

În luna februarie a acestui an, Laurette Atindehou şi afaceristul Ciprian Nistor s-au căsătorit în Penitenciarul Jilava, unde bărbatul ispășea o pedeapsă pentru o evaziune de milioane de euro. De atunci însă lucruruile s-au schimbat. El a fost condamnat, definitiv, la 15 ani de închisoare, mutat la Penitenciarul Gherla, iar situația dintre cei doi tineri însurăței a devenit critică.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X