CTP, Cristian Tudor Popescu, a lansat un atac dur la adresa PSD-ului! Gazetarul si-a spus parerea despre scandalul de la sediul PSD, in timpul caruia pesedistii si-au aruncat vorbe grele.

Cristian Tudor Popescu definteste PSD-ul drept un partid tribal si considera ca noul sef al PSD, Marcel Ciolacu, este „din acelasi trib cu fostul lider, Viorica Dancila, pentru ca vorbeste acelasi limbaj ametitor”.

„PSD-ul este un partid tribal, observ de altfel că domnul Ciolacu face parte din acelaşi trib cu doamna Dăncilă, pentru că vorbeşte acelaşi dialect ameţitor al limbii Române.

Tot ce am auzit acum sunt şi expresii improprii, Teodorovici l-a făcut, de pildă, şobolan pe Fifor. Este impropriu din punct de vedere ştiinţific, zoologic, pentru că şobolanul este un animal inteligent. Este un animal care poate fi foarte periculos atunci când este încolţit.

Să nu credeţi că vreodată se va schimba ceva în PSD

Citește și: Un cunoscut prezentator TV a declanșat avalanșa de critici la adresa lui CTP: „Cătușele, pe lângă un instrument de tortură...”

Domnul Fifor este un limax, un melc de grădină care se mută dintr-o gaură în alta. Asta este domnul Fifor, să nu facem confuzii.

Dar tot ce am auzit pe acolo, ‘Manevristă-securistă’, a făcut-o, fiul Vrâncioaiei, domnul Oprişan a făcut-o pe Gabriela Vrânceanu.

Să nu credeţi că vreo consistenţă cuvintele astea şi să nu credeţi că vreodată se va schimba ceva în PSD”, a comentat gazetarul Cristian Tudor Popescu, potrivit ştiripesurse.ro.