Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura dupa confruntarea dintre Simona Halep si Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon a reusit sa se impuna in trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3.

„Meci fascinant datorită stilului diferit al celor 2 jucătoare. pe de o parte complexitatea jocului Biancăi Andreescu, i-a adus vreo 7 scurte Simonei, jocul ei este mult mai variat. Simona i-a impus raliul, capacitatea de a duce stânga – dreapta în teren, a dat drumul la picioare. A fost cam ruginită în primul set, pentru că nu a avut meciuri în ultima perioadă, dar a dat drumul la picioare și a trimis multe mingi înapoi zvăpăiatei Bianca Andreescu.

Citește și:

Simona a gestionat bine din punct de vedere nervos momentul când Andreeascu a avut minge de meci în setul 2. Am fost sigur că va câștiga Simona setul 3. Canadianca a avut probleme la spate, dar asta nu o scuză în niciun fel. Nu poți să vii cu slăbiciuni fizice la vârsta asta. Poate ar trebui să mai dea 2-3 kilograme jos.

Meciul a fost foarte spectaculos tactic, Bianca a forțat tot timpul, a lovit mai tare ca Simona, dar Simona a rezistat cu spiritul ei de luptătoare și finalmente loviturile Bincăi deveniseră mai moi. A fost o victorie a spiritului de luptă și experienței superioare. În anumite momente s-a văzut la Bianca vârsta, lispa de luciditate, teama”, a declarat Cristian Tudor Popescu dupa meciul Simona Halep – Bianca Andreescu.