CTP DESFIINȚEAZĂ AUTORITĂȚILE! Cazul din Caracal a șocat și revoltat, în egală măsură, întreaga țară, față de această tragedie neputând rămâne indiferent nici celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu.

Invitat într-o emisiune TV, Cristian Tudor Popescu a comentat cazul șocant de la Caracal, unde victime au căzut două tinere de 18, respectiv 15 ani. Menționăm că pricipalul suspect în acest caz este Gheorghe Dincă, care a recunoscut, în urmă cu puțin timp, că este autorul a două crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei.

„Care e justificarea acestui individ? (…) Ne creionează povestea curviei celor două fete. Ce spune e că ele au venit, de bună voie, ca să facă sex cu mine, aşa cum mă vedeţi – şi aici, când au ajuns, nu ne-am înţeles din preţ, m-am supărat, a fost o ceartă şi am dat cam tare în ele. Cine le mai face curve pe fetele astea moarte? Poliţaii, ăla cu Luiza – ce i-a spus mamei? ”Lasă, cucoană, că e plecată cu Făt-frumos”. S-a spus acum câte ore au trecut până a intervenit poliţia. 19? Nu! Au trecut mai bine de trei luni până când a intervenit poliţia, pentru ca dacă în primul caz ar fi intervenit, nu s-ar fi întâmplat ăsta de acum. E vorba, deci, de 3 luni în care i-a durut fix în pix pe toţi. (…) Îţi dispare o fiinţă omenească şi tu ce faci? Zici că e cu Făt-frumos – o faci, cu alte cuvinte, curvă! (…) Asta e comun între criminal şi domnii poliţişti”, a menționat CTP.

Citește și: Un cunoscut prezentator TV a declanșat avalanșa de critici la adresa lui CTP: „Cătușele, pe lângă un instrument de tortură...”

Întrebat despre atitudinii celor aflaţi în funcţii publice în cazul intervenţiei de la Caracal, jurnalistul a spus:„ Asta vine din aer, din aerul pompat în societatea asta ani şi ani de zile, pompat de sus în jos. (…) Cine este şeful domnului Buda? Şeful domnului Buda este ministrul de interne, adică partidul. Domnul Moga acesta înseamnă partidul – şeful tuturor inşilor care s-au afirmat de la poliţie, procuratură, STS şi aşa mai departe nu este cetăţeanul român. Asta e problema fundamentală a tot ce vedem aici”.

După o analiză amplă făcută a chestorului Buda, fostul şef al Poliţiei, jurnalistul a exemplificat și influenţa politică în cadrul diferitelor instituţii implicate în cazul din Caracal: ”M-am uitat la individul acesta, la Buda, l-am studiat – e extraordinar! Ce exprima figura acestui individ? Mai întâi, arăta ca un soi de cartof pus pe un dulap, apoi, în clipa în care Moga i-a spus că l-a demis, ăsta a zis ”am luat act de demiterea mea”, iar când a fost întrebat dacă se simte vinovat pentru ceva, a zis ”îmi pare rău că a pierit aceasta fată”. A pierit – acesta este verbul, a pierit. (…) Ce a spus ăsta e că n-are o problemă cu oamenii şi cu ce s-a întâmplat, eu fiind şeful poliţiei române, eu am o problemă cu şeful care m-a pus aici şi cu partidul. Dacă şeful mi-a zis să-mi dau demisia, eu mi-o dau. (…) L-a demis pentru că aşa i-a spus Dăncilă – dă-i afară, pe cine prinzi, şef, paznic, câine, dă-i afară că vin alegerile! Să arătam şi noi că facem ceva!”, potrivit adevarul.ro.