CTP a ieșit la atac. Uite pe cine s-a supărat gazetarul. „Nu vă supărați, doamnă …”

Prezența Gabrielei Firea la Digi 24 a stârnit un val de critici în interiorul televiziunii de știri. În acest sens, gazetarul Cristian Tudor Popescu a făcut un comentariu pe o rețea de socializare cu privire la prestaţia lui Cosmin Prelipceanu. Jurnalistul îi reproșează acestuia lipsa de atitudine în dialogul cu invitatul său și spune că realizatorului TV a “tăcut asurzitor”, dar nu a uitat nici de Gabriela Firea, pe care o numeşte “năpârcă”.

Acesta este ultimul editorial postat pe contul personal de Facebook:

Citește și:

“Tăcerea mieilor

Când am apărat cu duritate Digi24 în fața pretenției dlui Mihai Șora-emag ca postul să se desființeze, pentru că s-ar fi aservit PSD, am spus că dacă voi constata eu compromiterea postului Digi24, nu mă mai vedeți prin studio.

Un prim pas spre acest gest a fost făcut aseară, prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe dnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, „Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva…”.

Citește și:

Textul oribil al femelei scatofile Budeanu, împotriva celor două doamne care muncesc voluntar pentru copiii bolnavi de cancer, pe care și l-a asumat și l-a distribuit primarul general al Capitalei, trebuia să-i fie citit în față, tare și cu dicție, năpârcii Firea – eu asta aș fi făcut, nu să-l ascund „pudic” într-un unghi de ecran aproape ilizibil.

Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și facebook, stimați telespectatori Digi24”, a anunţat CTP pe Facebook.

Citește și:

Reamintim că Gabriela Firea a fost invitată în emisiune la Digi24 TV, moderată de Cosmin Prelipceanu. Ea a făcut precizări legate de promotoarele proiectului “Noi facem un spital” și spune că sunt doar exponente ale lui Vlad Voiculescu, care îşi pregăteşte candidatura la Primăria Capitalei. Primarul Capitalei a mai menționat că şi ea a contribuit la spitalul pe care Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu îl construiesc din donaţii. Primăria a pus la dispoziţie terenul pe care se ridică construcţia, informează evz.ro.