Cristina Topescu ar fi avut o fiica! In cadrul unui interviu acordat pentru Elle.ro, Andreea Berecleanu a scos la lumina noi aspecte emotionante din viata bunei sale prietene.

„Este foarte important ca oamenii să știe că era un om de o discreție fantastică, de un bun simț copleșitor, modest, dar în același timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, cu care puteai să vorbești trei zile și trei nopți neîntrerupt, sensibil, cu o latură de copil, dar în același timp puternic și independent. Chiar și independența financiară pe care a avut-o pe termen lung dovedește latura ei puternică. Era un amestec de hipersensibilitate, forță, spirit justițiar și compasiune pentru ființele neajutorate. Indiferent că erau animale, copii sau bătrâni’, a declarat Andreea Berecleanu.

 Andreea Berecleanu a vorbit si despre drama Cristinei Topescu

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Porivit spuselor prezentatoarei TV, regretata jurnalista si-ar fi dorit sa infieze o fetita, insa nu a reusit. Se pare ca acest lucru i-a tulburat existenta Cristinei Topescu, fiind socul vietii sale.

O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat

„Au fost mulți bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar și de un copil. O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul și își dorea să o înfieze. Însă, a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei”.