Cristiano Ronaldo a comis-o din nou! Celebrul fotbalist de la Juventusse poate mândri cu bijuteriile pe patru roți din garaj, cu haine unicat, dar și cu cele mai scumpe accesorii. De această dată, atacantul portughez s-a afișat la o gală cu un ceas Rolex , care costă mii de euro, potrivit The Sun.

Este cel mai scump obiect de la firma Rolex

Cristiano Ronaldo a comis-o din nou! Conform sursei citate, ceasul purtat de Ronaldo la la decernarea premiilor “Dubai Globe Soccer Awards”, costă aproximativ jumătate de milion de euro și este cel mai scump obiect de la firma Rolex, din toate timpurile.

Citește și: Elena Ceausescu și Ilie Nastase au avut un moment intim. Cine ar fi crezut?

Bijuteria este din aur galben de 18 carate, încrustat cu diamante de 30 de carate, montate atât în jurul carcasei, cât și pe brățară.

Revista Forbes a scris că Ronaldo este fotbalistul care a câștigat cel mai mulți bani din istorie. Portughezul a câștigat în ultimii zece ani peste 600.000.000 de euro, urmat de argentinianul Messi cu un câștig de 607.236.184 de euro.

Reamintim că Ronaldo a fost implicat într-un nou scandal. Uite pe cine a supărat de data asta fotbalistul portughez, care evoluează la clubul Juventus Torino!

Ronaldo, un nou scandal. După ultimul scandal sexual în care a fost implicat Cristiano Ronaldo, fotbalistul l-a supărat extrem de tare pe Fabio Capello, un fost jucător și antrenor de fotbal italian.

În meciul cu Milan, Cristiano Ronaldo a fost schimbat încă o dată de Maurizio Sarri înaintea finalului jocului. Al doilea meci la rând în care se întâmplă asta, la finalul partidei de duminică seară. După această decizie luată de antrenor, celebrul fotbalist a fost văzut aruncându-i câteva cuvinte antrenorului după care a plecat direct la cabine, a făcut duş şi a părăsit stadionul înaintea fluierului final.

Citește continuarea…