Cum în politică nimic nu e întâmplător, iar situația se poate schimba de la o zi la alta, și urmările primului tur al prezidențialelor nu vor întârzia să apară.

Jurnalistul și analistul Cristian Tudor Popescu a vorbit, la PRO TV, despre eșecul USR și despre cum va încerca PSD să fructifice succesul de ieri, arată portalul www.stirileprotv.ro.

”PSD-ului, acum, o să-i crească acțiunile după acest tur 2, indiferent ce se întâmplă în turul 2, vor fi mai agresivi în opoziție, în vreme ce USR-ul, după părerea mea, este silit de acest rezultat să renunțe la cășunismul ăla, la inflexibilitatea aia de roboți.

Citește și:

Toți vorbeau la fel, în frunte cu Dan Barna, cu același discurs fixist cu care și-au speriat din electorat. Pur și simplu!

Au fost nenumărați oamenii care – și eu am și spus public că am votat la europarlamentare cu USR – după care m-am uitat cu groază la acești reprezentanți care au fost în campania electorală pe ecrane, în frunte cu domnul Barna, la acest fixism colectivist al lor”, și-a exprimat Cristian Tudor Popescu dezamăgirea față de felul în care USR-PLUS s-au comportat în campania electorală.