Cristian Tudor Popescu l-a ATACAT DUR pe Alexandru Arșinel: ”După ce domnia sa va da ortul popii…”

Directorul publicatiei Gandul, Cristian Tudor Popescu, acorda un interviu agentiei MEDIAFAX, miercuri, 25 octombrie 2006. SIMONA DIMITRU / MEDIAFAX FOTO
Cristian Tudor Popescu l-a ATACAT DUR pe Alexandru Arșinel: ”După ce domnia sa va da ortul popii...”
Autor:

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a polemizat pe seama actorului Alexandr Arșinel, dar și a medicului care l-a operat pe actor. Reacţia acestuia a fost una acidă.

Cristian Tudor Popescu l-a atacat dur pe Alexandru Arșinel. Se pare că totul a pornit de la gestul actorului care l-a scos din sărite pe jurnalist.

Popularul cabotin Al. Arșinel s-a dus la biserică să aprindă o lumânare pentru M. Lucan, traficantul de vieți pe euro care își spune doctor. Poate că doctor ca aceia din lagărele naziste, care îi triau pe cei ce își așteptau moartea.

Al. Arșinel nu s-a dus să aprindă o lumânare pentru nearșineii săriți la transplantul renal ca să-și facă M. Lucan transplantul penal, îngrășând caracatița monstru crescută în clinica lui particulară.

Să fie sănătos, dl Arșinel. Am însă o propunere pentru după ce domnia sa va da ortul popii: să i se scoată rinichiul pe care i l-a băgat Lucan și să fie redat nearșineilor ce stau la rând pentru el”, a scris jurnalistul pe republica.ro.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X