Cristian Tudor Popescu il desfiinteaza pe Giga Hagi! Reactie DEVASTATOARE: „«Regele» n-are treaba cu tara, dar vrea sprijin de la stat!”

Cristian Tudor Popescu il desfiinteaza pe Giga Hagi! Reactie DEVASTATOARE: „«Regele» n-are treaba cu tara, dar vrea sprijin de la stat!”
Cristian Tudor Popescu il desfiinteaza pe Giga Hagi! Reactie DEVASTATOARE: "«Regele» n-are treaba cu tara, dar vrea sprijin de la stat!"

Cristian Tudor Popescu il desfiinteaza pe Giga Hagi! Reactie DEVASTATOARE: „«Regele» n-are treaba cu tara, dar vrea sprijin de la stat!”

Cristian Tudor Popescu tuna si fulgera! Jurnalistul l-a criticat dur pe Gica Hagi, care s-a aratat nedumerit in momentul in care a fost intrebat daca va merge sa voteze la alegerile europarlamentare si la referendum.

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep, cea care declara in urma cu cateva zile ca intentioneaza sa mearga sa voteze in Franta, asta daca programul i-ar permite, informeaza GSP.

„Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte țări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul și atât. Echipa lui putea să se numească Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi îi e totuna, fotbal să fie. «Regele» n-are treabă cu țara, el are treabă numai cu mingea și cu piciorul. Votul e cu mâna, e henț!

Ceea ce nu-l împiedică să facă vorbire, indignat, despre falimentul sprijinirii sportului de către statul român. Dar nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva, căci el muncește, ăia care găsesc timp să meargă la urne rezultă că sunt niște pierde-vară fără ocupație.

Închei reproducând răspunsul la aceeași întrebare dat de o fană a lui Gică Hagi, pe nume Simona Halep, aflată la Roland Garros să-și apere titlul de campioană: «Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci, aș vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc la vot, mă duc cu siguranță»”, a scris Cristian Tudor Popescu pe site-ul republica.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Ce ai facut tu ptr Romania zdreanta basisto-nazista,nici chiloti lui Hagi nu meriti sa ii speli !Cum ai ajuns unde esti acum? Calcind pe cadavre,mai ales a lui Tinu ! Dute ba la Sapoca esti debil mintal

  • CTP, acest Nostradamus al presei romanesti isi permite sa se ia de Hagi? Este un idiot care le stie pe toate, le face pe toate. Ca o moasa comunala!!!
    Oare nu mai exista decenta in tara asta?

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X