Cristian Tudor Popescu atac fără precedent. Cum de-a ajuns să-l regrete pe Liviu Dragnea

Cristian Tudor Popescu atac fără precedent. Cum de-a ajuns să-l regrete pe Liviu Dragnea
Cristian Tudor Popescu atac fără precedent. Cum de-a ajuns să-l regrete pe Liviu Dragnea
Autor:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac fără precedent la adresa clasei politice. El a declarat nici mai mult nici mai puțin că, dintr-un anume punct de vedere, îl regretă pe Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, în prezent încarcerat.

Aanalistul a făcut aceste declarații la postul Digi24, în contextul în care România se pregătește de campania electorală pentru prezidențiale, o sumedenie de personaje politice declarând până acum că intenționează să candideze.

În același timp, jurnalistul este surprins de numărul mic de români din diaspora care s-au înscris în sistemul de vot electronic.

„Nu am întâlnit niciodată un nivel politic atât de jos, de slab și de confuz, încât aproape că nu mai are legătură cu politica.

Am nostalgia lui Dragnea. Dragnea era un scelerat, dar punea niște probeme fundamentale – problema independenței justiției, a României în raport cu UE, acolo a fost o luptă dură, dar o luptă politică, de un anume nivel, care a și adus la urne atâția cetățeni la alegerile europarlamentare, neașteptat de mulți.

Parametrul care mă îngrijorează cel mai mult, dincolo de aceste vânzoleli, este numărul mic de cetățeni din diaspora care s-au înscris pentru vot în avans – acum a prelungit, înțeleg, premierul Dăncilă până pe 15 septembrie.

Vom avea o prezență la vot în această toamnă mult mai mică decât la europarlamentare”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X