Cristian Tudor Popescu, anunț halucinant despre Viorica Dăncilă: „Vedeți ce frumoasă, ce lucioasă…”

Cristian Tudor Popescu, anunț halucinant despre Viorica Dăncilă: „Vedeți ce frumoasă, ce lucioasă…”
Cristian Tudor Popescu, anunț halucinant despre Viorica Dăncilă: „Vedeți ce frumoasă, ce lucioasă...”
Autor:

Cristian Tudor Popescu, anunț halucinant despre Viorica Dăncilă! După ultima vizită făcută de Premierul Viorica Dăncilă în oraşul Cugir, unde funcţionează principalele fabrici de armament ale României, gazetarul Cristian Tudor Popesc a făcut un anunț halucinant pe republica.ro.

Premierul Dăncilă a făcut un exercițiu de admirație în fața unei mitraliere fabricate la Cugir, împreună cu două fetițe de curs primar, dacă nu de grădiniță. Pentru simplii cetățeni ai României, țară înapoiată, o mitralieră nu există. Nu suntem pe meleagurile unde își poate cumpăra tot omul arme de asalt. O mitralieră este făcută să omoare oameni, nu pentru altceva. Ce le-o fi spus Dăncilă, cu mândrie patriotică, celor două copile… Vedeți ce frumoasă, ce lucioasă, ce design elegant are mitraliera românească, e o adevărată plăcere estetică să încasezi un glonț în piept (că dacă-l iei în cap, nu poți aprecia senzația), darmite o rafală! Ca să nu mai vorbim de a trage tu cu ea, stăpânind-o ca pe un ponei ce dă din copite„, a menționat CTP.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X