Cristian Pomohaci, preotul care a fost acuzat pentru viol și abuz, a împlinit astăzi 50 de ani. Acesta a transmis un mesaj de mulțumire, chiar pe pagina sa de Facebook, celor care-l cunosc.

Cristian Pomohaci a transmis sincere mulțumiri

Cristian Pomohaci este foarte activ în mediul online, unde zilnic primeşte mesaje, iar cu prilejul zilei sale de naştere, fostul preot a primit o mulţime de urări, scrie spynews.ro. 

La rândul său, și el le-a transmis un mesaj urmăritorilor lui.

“Sfinte binecuvântări și sincere mulțumiri la toți cei care v-ați amintit astăzi de părintele Cristian sau de… Cristian Pomohaci! Vă mulțumesc, vă prețuiesc și vă port in inimă și-n rugăciuni!”, a scris Cristian Pomohaci pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Reamintim că preotul Cristian Pomohaci a fost acuzat de încă un viol, victima spunând că a fost abuzată în repetate rânduri.

Cristian Bota, ultima victimă care s-a decis să vorbească despre trauma trăită în copilărie, a povestit că acum 15 ani, preotul Pomohaci i-ar fi abuzat atât pe el, cât şi pe alţi copii.

Ultima victimă a dezvăluit cum preotul îl invita în camera sa şi îl viola, dar nu cu forţa, ci cu vorba bună, părintele făcându-i diferite daruri.

„La 13 ani făceam parte din haremul lui Pomohaci. Eram tot timpul acolo în jur de 10 băieţi. În weekend mai veneau. Vorbea mereu. Avea mereu vorbe bune, dar în final se ajungea la alte chestii. Mi-am dat seama când am văzut băieţi intrând şi ieşind din casa dânsului. Dimineaţa la ora 5 ne trezeam şi ei ieşeau. N-am realizat exact ce se întâmplă. Credeam că este normal să mă mângâie şi să îi spună lucruri…

Citește și:

M-am dus în camera dânsului. A început să mă abuzeze direct. M-a mângâiat. Am încercat să mă exprim în felul meu. Nu era cu forţa. Nu a vrut să înţeleagă nimic. S-a repetat această noapte. Timp de doi ani s-a repetat. Îmi promitea că-mi va lua un telefon, un trening. Cu faptele astea atrăgea băieţii. Toţi treceau pe la el prin cameră”, a spus Cristian Bota la „Xtra Night Show”.