}

Cristian POMOHACI, acuzat de încă un viol. O VICTIMĂ a vorbit despre comportamentul HALUCINANT al fostului preot: „A început să mă abuzeze…”

Cristian POMOHACI, acuzat de încă un viol. O VICTIMĂ a vorbit despre comportamentul HALUCINANT al fostului preot: „A început să mă abuzeze…”
Cristian POMOHACI, acuzat de încă un viol. O VICTIMĂ a vorbit despre comportamentul HALUCINANT al fostului preot: „A început să mă abuzeze...”
Autor:

Se pare că necazurile se ţin lanţ pentru preotul Cristian Pomohaci. El a fost acuzat de încă un viol, victima spunând că a fost abuzată în repetate rânduri.

Cristian Bota, ultima victimă care s-a decis să vorbească despre ce a păţit, a povestit că acum 15 ani, preotul Pomohaci i-ar fi abuzat atât pe el, cât şi pe alţi copii.

Bota a dezvăluit cum preotul îl invita în camera sa şi îl viola, dar nu cu forţa, ci cu vorba bună, părintele făcându-i diferite daruri.

„La 13 ani făceam parte din haremul lui Pomohaci. Eram tot timpul acolo în jur de 10 băieţi. În weekend mai veneau. Vorbea mereu. Avea mereu vorbe bune, dar în final se ajungea la alte chestii. Mi-am dat seama când am văzut băieţi intrând şi ieşind din casa dânsului. Dimineaţa la ora 5 ne trezeam şi ei ieşeau. N-am realizat exact ce se întâmplă. Credeam că este normal să mă mângâie şi să îi spună lucruri.”

“M-am dus în camera dânsului. A început să mă abuzeze direct. M-a mângâiat. Am încercat să mă exprim în felul meu. Nu era cu forţa. Nu a vrut să înţeleagă nimic. S-a repetat această noapte. Timp de doi ani s-a repetat. Îmi promitea că-mi va lua un telefon, un trening. Cu faptele astea atrăgea băieţii. Toţi treceau pe la el prin cameră”, a spus Cristian Bota la Xtra Night Show”.

Preotul Cristian Pomohaci a fost acuzat de mai multe persoane că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X