Cristian Pomohaci a CEDAT și a RECUNOSCUT tot: „E adevărat că SUNT…”

Cristian Pomohaci a CEDAT și a RECUNOSCUT tot: „E adevărat că SUNT…”
Cristian Pomohaci a CEDAT și a RECUNOSCUT tot: „E adevărat că SUNT...”
Autor:

Cristian Pomohaci a CEDAT și a RECUNOSCUT tot: „E adevărat că SUNT …”

Cristian Pomohaci, fost preot și cântăreâ de muzică populară, a ținut un discurs în timpul unui concert susținut de el în localitatea lui natală, spre marea satisfacţie a celor aflaţi în public, care nu îl puteau scăpa din ochi, conform a1.ro.

Discursul cântărețului de muzică populară pare a fi mai degrabă o listă a păcatelor, recunoscând că este lacom și rău: „E adevărat că sunt mai lacom şi mai rău decât unul care nu are atât cât am eu. Îl iubesc mai mult pe Dumnezeu, îmi doresc să am mai mult ca să pot da celor din jurul meu. În rest eu nu sar dogmele ortodoxe române, nu sar peste cal, nu exagerez cu nimic”, a spus Pomohaci, în ropotele de aplauze care păreau să nu se sfășească.

Vă reamintim că fostul preot Cristian Pomohaci a fost acuzat de mai multe persoane că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X