evzmonden.ro Web analytics

Cristi si Adelina CHIVU au facut ANUNTUL dupa 10 ani de CASNICIE: “Gata, s-a TERMINAT!”. NIMENI nu se astepta la ASTA

Cristi si Adelina CHIVU au facut ANUNTUL dupa 10 ani de CASNICIE: “Gata, s-a TERMINAT!”. NIMENI nu se astepta la ASTA
Cristi si Adelina CHIVU au facut ANUNTUL dupa 10 ani de CASNICIE: "Gata, s-a TERMINAT!". NIMENI nu se astepta la ASTA

Surprinzator, dupa zece ani de casnicie, Cristi si Adelina Chivu au facut anuntul: “Gata, s-a terminat!”. Cei doi trec printr-o perioada de schimbari si au luat o serie de decizii care par necesare.

Cristi Chivu a luat hotararea sa isi vanda toate proprietatile pe care le are in Romania si sa se stabileasca definitiv in Italia sau SUA.

„Va renunta la absolut tot ce detine in Romania! Case, apartamente, terenuri… Le vinde pe toate! Nu vrea sa mai fie legat de nimic. Este decis sa inceapa o noua viata in Statele Unite sau Italia. Nu mai vrea sa ramana aici. Va veni doar in vizita. A scos, deja, mai multe proprietati la vanzare. Dupa ce scapa de ele, va parasi tara.

Vinde absolut tot! Chiar şi sub pretul pietei. Telul lui este sa scape de toate lucrurile pe care le are in Romania si sa-si continue viata in alta parte. Este foarte dezamagit de tot ce se intampla aici. Prefera sa traiasca departe de situatia de aici”, a declarat pentru presa un apropiat al lui Cristi Chivu.

Sursa:b1.ro


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X