Cristi Mitrea a luat o DECIZIE foarte IMPORTANTĂ pentru copilul său, DAVID: „Am făcut un deal…”

Andreea si Cristian au devenit un cuplu in urma emisiunii ”Burlăcița”.
Cristi Mitrea a luat o DECIZIE foarte IMPORTANTĂ pentru copilul său, DAVID: „Am făcut un deal...”
Autor:

Cristi Mitrea și Andree Mantea au avut o poveste de dragoste tumultoasă, care s-a sfârșit la scurt timp după ce au conceput un copil, un băiețel pe care iubitul vedetei TV se pare că nu l-a vrut, părăsind-o  chiar din perioada în care era însărcinată.

După trei ani, luptător de MMA, a luat o decizie în legătură cu educarea și creșterea copilului. Invitat într-o emisiune de la Antena 1, Cristi Mitrea a explicat la ce înțelegere a ajuns cu mama copilului său.

„Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut un deal foarte bun. Au fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, a spus Cristi Mitrea, potrivit spynews.ro.

În aceeași emisiune, Cristi a vorbit și despre micu’ul și simpaticul David: „E dulce, e foarte dulce. Are nişte momente în care spune nişte lucruri de rămânem proşti aşa. Creşte foarte repede”, a mai spus tatăl copilului.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X