evzmonden.ro Web analytics

FOTO – CRIMĂ FEROCE! Fosta iubită a unui CELEBRU artist și-a UCIS bona cu SÂNGE RECE. I-a dat FOC în curte

FOTO – CRIMĂ FEROCE! Fosta iubită a unui CELEBRU artist și-a UCIS bona cu SÂNGE RECE. I-a dat FOC în curte
FOTO - CRIMĂ FEROCE! Fosta iubită a unui CELEBRU artist și-a UCIS bona cu SÂNGE RECE. I-a dat FOC în curte

Sabrina Quider, fosta iubită a fondatorului celebrei formații BoyZone, Mark Walton, a fost arestată pentru crimă. Femeia este acuzată că și-a ucis cu sânge rece bona, apoi i-a dat foc în gradina casei. 

Este vorba de Sophie Lionnet, o tânăra de 21 de ani care venise în Marea Britanie din Franţa că să lucreze că bonă şi să înveţe limba engleză. Suspecta a fost arestată după ce vecinii au chemat poliția când au văzut un foc mare în grădină, scrie Daily Mail. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit cadavrul femeii arzând. În urma unor investigații, pentru că trupul nu putea fi identificat, anchetatorii au stabilit că victima este chiar bona copiilor, Sophia Lionnet.

Prietenii tinerei spun că aceasta îşi dorea să plece de la Sabrina fiindcă nu îi plăcea cum se comportă cu ea. „Trebuia să plece acasă luni, dar nu a mai ajuns. Ea pare foarte prietenoasă la petreceri, dar acasă cu Sophie nu era aşa”.

Sabrina Quider nu și-a motivat fapta, iar rudele și prietenii victimei nu își pot explica de ce Sophia, o fată cuminte pasionată de artă și patinaj artistic, a putut să aibă o soartă atât de crudă.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X