Crezi că Loredana Chivu ar trebui plătită mai mult?

Crezi că Loredana Chivu ar trebui plătită mai mult?
Crezi că Loredana Chivu ar trebui plătită mai mult?

Loredana Chivu este asistentă TV în trustul Intact 1 și apare în două: „Un show păcătos”, difuzat de Antena 1 și „Asistentele”, o emisiune nouă de pe Antena Stars.

„Lumea crede că Loredana s-a îmbogăţit de când este angajată în Antenă, însă nu este deloc aşa, dimpotrivă. Ea câştigă lunar un salariu de 1.000 de euro, 700 de euro de la emisiunea zilnică la care este asistentă şi 300 de euro de la reality-show-ul pe care îl are sâmbăta împreuna cu Ana Mocanu pe Antena Stars. Pentru o persoană obişnuită, 4.500 de lei este o sumă mare, dar pentru ea, cu două formate de succes la activ, este puţin. Cu toate acestea, pe Lori nu o deranjează, pentru că a câştigat pe altă parte, la capitolul imagine, iar de aici vin bani mulţi din contracte de modeling sau de promovare de produse”, a dezvăluit o sursă din apropierea Loredanei Chivu.

Astfel, Loredana Chivu ajunge să câștige, pe lângă salariul modest de la Intact, încă 7.000-8.000 de euro în fiecare lună. Iar aceste câștiguri vin din petrecerile, în special de manele, unde blonda este invitată. La aceste petreceri câștigă între 500 și 1.500 de euro (dacă trebuie să se dezbrace puțin), la care se adaugă și banii pe care invitații îi bagă în sutienul generos al vedetei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X