Crezi că are 47 de ani? TANIA BUDI radiază în brațele fostului iubit de juri că e o puștoaică

Crezi că are 47 de ani? TANIA BUDI radiază în brațele fostului iubit de juri că e o puștoaică
Crezi că are 47 de ani? TANIA BUDI radiază în brațele fostului iubit de juri că e o puștoaică

Designerul Catalin Botezatu si Tania Budi s-au intors de curand dintr-o vacanta de neuitat in Antalya. Cei doi au jucat golf, s-au plimbat cu catamaranul, au mers la piscina si spa si au petrecut seri romantice in doi ca în urmă cu mai bine de 20 de ani. Buni prieteni, ei au mai dorit sa reediteze momentele din trecut si au decis sa petreaca impreuna cateva zile, in amintirea trecutului, mai ales că niciunul dintre ei nu și-a mai refăcut viața.

IMG_3714

IMG_3689

IMG_3666
Tania Budi rămâne una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz, chiar dacăapărăsit de mult micul ecran. Blonda a fost și continuă să fie una dintre cele mai agreabile apariții mondene. A ajuns la 47 de ani, dar arată atât de bine încât pare cu mulți ani mai tânără. Alături de Bote, Tania radiază și pentru cine nu o cunoaște pare mai degrabă o puștoaică.
„Eu si Tania ne-am iubit mult. Chiar daca povestea noastra de dragoste s-a consumat inca de acum 20 de ani, Tania fost a doua mea mare iubire dupa Dana Opsitaru si este evident ca nu o pot uita. Acum am vrut sa petrecem impreuna cateva zile de vacanta in amintirea trecutului.

Deocamdata cu Tania am ramas intr-o relatie de prietenie, insa nu se stie daca va fi mai mult decat atat. Eu inca tin la Tania, este greu sa uiti o femeie ca ea, iar noi doi ne intelegem foarte bine” a spus Caralin Botezatu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X