In momentul de fata, Bianca Dragusanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania! Spre deliciul publicului, viata divei a fost presarata de certuri, impacari, infidelitati si scandaluri.

In momentul in care lasa impresia ca viata sa a intrat pe un drum linistit, focoasa blonda reuseste sa te surprinda si mai “scoate un iepure din joben”, informeaza B1.

Pentru ca stie sa atraga atentia si toate privirile sunt atintite asupra ei, va reamintim de o secventa care a reusit sa socheze publicul. In urma cu mult timp, vedeta a avut parte de un sarut pasional cu barbat celebru. Nu, nu este vorba de Catalin Botezatu, Adi Cristea sau Victor Slav, ci despre actorul Mihai Bendeac.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

In perioada in care Bianca Dragusanu era o simpla asistenta TV, la inceput de drum, a partiticipat in cadrul unei scenete de-a lui Mihai Bendeac. Acesta parodia un tanar devenit celebru in urma unui interviu “Vax Populi”. Dorel si-a vazut visul implinit si s-a sarutat pasional cu Bianca, femeia fatala de care era atras.