Cozmin Gușă, anunț devastator. Cozmin Guşă, patronul Realitatea TV, a luat o decizie importantă! Renunță la postul de știri. Cine va prelua Realitatea TV?

Cozmin Gușă, anunț devastator. Celebrul politician renunță la coordonarea editorialăpostului de știri, însă va rămăne acționar. Anunțul a fost făcut într-un interviu pentru Paginademedia.ro.

Coordonarea editorială de la Realitatea TV va fi gestionată de Mădălina Dulamă (care este EOD), Carmen Tudor (EOD) și Edward Pastia (ca director executiv).Decizia lui Gușă vine după ce Gabriela Firea a anunțat că jurnalistul a reintrat, ca membru, în rândurile partidului condus în acest moment de Marcel Ciolacu.

Cozmin Gușă, anunț devastator. Am o listă lungă, de câteva zeci de primari

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

După ce renunță la Realitatea TV, Gușă a anunțat că, printre altele, va face „consultanță pentru alegerile locale și parlamentare din 2020”.

„Am o listă lungă, de câteva zeci de primari și președinți de Consiliile Județene, din PSD, bineînțeles, care îmi solicită sprijinul la locale”, a mai spus Cozmin Gușă.

El a susținut că nu le va oferi acestora sprijin și ca expunere pe Realitatea.

Reamintim că Gușă a devenit din nou membru PSD în luna octombrie, pentru ca după săptămăni să fie dat afară din partid. Ieri, primarul Capitalei a anunțat revenirea acționarului Realitatea TV ca membru în această organizație.