Covorul roşu de la Globurile de Aur s-a transformat într-un adevărat podium de modă. Ce actriță a stârnit comentarii controversate.

Splendoare, lux și opulență pe covorul roşu de la Globurile de Aur! Celebritățile care au venit la gala premiilor au etalat rochii semnate de designeri celebri au impresionat o lume întreagă.

Nicole Kidman şi soţul ei, Keith Urban, au făcut senzație. Au fost un cuplu “cu stil” pe covorul roşu.

Nici Scarlett Johansson, nominalizată pentru rolul din Poveste despre căsnicie, nu s-a lăsat mai prejos. Ea s-a asortat spectaculos pe covorul întins pentru staruri, purtând o rochie semnată Vera Wang. A

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

La rândul ei, Cate Blanchet a ales o rochie neobişnuită, galben pal.

Iar actorul și cântărețul Billy Porter a vrut, cu siguranţă să şocheze. El  şi-a făcut apariţia într-un costum alb completat cu o lungă trena cu pene şi o poşetă neagră.

Helen Mirren, nominalizată pentru rolul din Ecaterina cea mare, a apărut într-o rochie Dior de un roşu burgundy.

Gwyneth Paltrow a optat pentru o rochie de shifon, transparentă, iar Jennifer Aniston a arătat șic într-o rochie neagră, de o simplitate desăvârşită, creaţie Christian Dior.

Ţinuta aleasă de Jennifer Lopez, o rochie Valentino, asortată cu o fundă uriaşa aurie, a fost îndelung comentată pe reţelele de socializare, cu păreri împărţite.

Vezi AICI ținutele purtate.