Cove, despre relația cu soția lui: „Nu pot spune că nu are niciun fel de gelozie…”

Cove, despre relația cu soția lui: „Nu pot spune că nu are niciun fel de gelozie…”
Cove, despre relația cu soția lui: „Nu pot spune că nu are niciun fel de gelozie...”
Autor:

Cove, a declarat în exclusivitate pentru Libertatea, că a găsit secretul unui mariaj perfect. El a dezvăluit cum reușește să mențină focul pasiunii în cuplu și cum decurge relația cu soția lui.

„Nu pot spune că nu are niciun fel de gelozie pentru că și gelozia este un fel de revers al iubirii. Atunci când îți pasă de cineva nu poți să fii indiferent, dar de aici la a avea genul ăsta de gelozie exagerată, în care să te verifice, să controleze telefonul, deja nu mai este o chestie normală. N-am parolă la telefon. Genul ăsta de control nu face bine nimănui pentru că se crează o tensiune. Eu nu mă simt confortabil, ea nu se simte confortabil, iar mai devreme sau mai târziu relația se strică”, a povestit actorul, completând că el are o relație extrem de deschisă cu soția lui.

„Eu îi spun soției mele: eu de ce sunt cu tine și nu sunt cu doamna, cu doamna sau cu altcineva? Tu de ce ești cu mine și nu ești cu altcineva? Pentru că ne face plăcere, pentru că vrem, nu ne obligă nimeni. Oricând putem să o luăm pe alte căi. De ce să nu încercăm să trăim frumos, să avem înțelegere, să comunicăm, să vorbim, să ne spunem gândurile, ce vrem, ce ne dorim unul de la celălalt și ce vrem de la viața noastră. Pentru că în timp dorințele se schimbă. Una vrei la 20, alta vrei la 30 de ani, altceva la 40”.

Prezentatorul de la PRO TV a găsit secretul unui mariaj perfect și vrea să-l împărtășească și altora:

„Crizele le poți gestiona și depăși vorbind, comunicând unul cu celălalt. Spunându-i ce dorințe ai sau că vrei să pleci în lume. Dacă ai puterea și înțelepciunea să-l înțelegi pe omul de lângă tine, atunci când are un moment de rătăcire, de nebunie, când simte nevoia să plece în lume de nebun și îi spui că-l înțelegi, că ești cu el, toate lucrurile ușor, ușor se diminuează și dispar”, ne-a mai spus colegul Adelei Popescu de la „Vorbește lumea”.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

MESAJUL EMOŢIONANT transmis de o cunoscută JURNALISTĂ. Ce a scris Andreea Esca

Andreea Marin: „3 ANI mi-a luat să mă vindec după ce am folosit un produs cosmetic cumpărat de pe internet”

Silviu Prigoană a dezvăluit cum a reușit să slăbească 35 de kilograme. „Timp de 15 zile am… „

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X