Costel Busuioc, în CRIZA VÂRSTEI MIJLOCII. Vezi cu cine ȘI-A ÎNLOCUIT NEVASTA!

Costel Busuioc, în CRIZA VÂRSTEI MIJLOCII. Vezi cu cine ȘI-A ÎNLOCUIT NEVASTA!
Costel Busuioc, în CRIZA VÂRSTEI MIJLOCII. Vezi cu cine ȘI-A ÎNLOCUIT NEVASTA!

Costel Busuioc, românul care a uimit Spania în urma concursului Hijos de Babel, a ajuns la 40 de ani. Devenit celebru în anul 2008, când a câștigat competiția, prin vocea sa extraordinară, Costel Busuioc a gustat din celebritate, însă, apoi, a trebuit să revină la munca în construcții, pentru a se putea întreține. Costel Busuioc, cu familie numeroasă în România, nu a dat, încă de atunci, semne că ar fi foarte atașat de soția sa, Daniela și de cei patru copii pe care îi au împreună.

Astfel că, vestea conform căreia Costel Busuioc și-a găsit o amantă mai tânără, nu este o surpriză.

Un prieten al românului a povestit, pentru Libertatea.ro, că românul și-a abandonat soția pentru o altă femeie, după 15 ani de mariaj. „Costel mi-a zis că nu mai putea să stea cu Daniela, căci nu mai aveau în comun decât copiii şi un mare respect. În plus, el s-a lăudat că noua lui iubită este cu mult mai tânără, dar şi o persoană inteligentă şi tenace”.

În 2008, Costel Busuioc devenea cunoscut prin concursul Hijos de Babel, destinat cântăreților emigranți. El a câștigat competiția, a semnat și un contract cu casa de muzică Sony BMG. A avut și câteva concerte, însă, fără succesul așteptat.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X